Villa Arcadia

Shtëpia e re e ëndrrave tuaja!

Arcadia është e vendosur në kreshtën e kodrës e drejtuar nga veri-lindja në jug-perëndim. Kjo vilë vjen me një oborr të brendshëm, ndan ambientin e ditës me atë të natës, ndërsa forma piramidale e saj me një çarje në mes, kap rrezet e diellit në lindje dhe puhinë e erës e cila futet në brendësi, për një zgjim përallor në mëngjes dhe një pamje të perëndimit të mrekullueshëm në mbrëmje. Arcadia  i referohet një vizioni të pastoralizmit dhe harmonisë me natyrën. Është një hapësirë e lidhur me pishinën e gjatë infinity në mes, e cila reflekton me natyrën e begatshme që e ka përballë.

EKSTERIER

INTERIER

PLANIMETRI

natyrë

pishina.
male.

Zona për sgarë

Villa ka kopsht të përsosur për familjet që do të vijnë së bashku për mish në sgarë.

Lëdina për piknik

Lëdina perfekte për një piknik të mirë me të dashurit tuaj, në natyrën e bukur të Kepit.

Shtegu për biçikleta

Kodrat e rrumbullakëta janë të përsosura për ecje malore dhe gjithashtu për shëtitje me biçikletë.

Terrene për lojëra

Terrenet e lojërave të ofruara nga kepi i Rodonit janë ëndrra e çdo familje për të kaluar kohën e lirë.

Dëshironi
të dini
më shumë?

Na shkruani, ne do të ju kontaktojmë.

logo_footer

abonohu për njoftimet e fundit

na ndiqni në

ku ndodhemi ne

shiko në hartë

© 2018 CAPE OF RODON. TË GJITHA TË DREJTAT E REZERVUARA.

Start typing and press Enter to search

× How can I help you?