Villa Courtyard

Shtëpia e re e ëndrrave tuaja!

Forma gjysmë-heksagonale e vilës Courtyard synon ta eksploatojë maksimalisht pamjen panoramike të Kepit te Rodonit, nga të gjitha anët. E shkrirë në gjelbërim dhe me pishinën e integruar në mes të saj, vila ofron relaks të menjëhershëm. Nga brendia e vilës shihet i gjithë relievi spektakolar i Kepit të Rodonit dhe detin në fund – një pamje të cilën e ëndërrojmë në çdo ditë të vitit, ju e keni çdo ditë për ta shijuar.

EKSTERIER

INTERIER

PLANIMETRI

Natyrë

Pishina.
Male.

Zona për sgarë

Villa ka kopsht të përsosur për familjet që do të vijnë së bashku për mish në sgarë.

Lëdina për piknik

Lëdina perfekte për një piknik të mirë me të dashurit tuaj, në natyrën e bukur të Kepit.

Shtegu për biçikleta

Kodrat e rrumbullakëta, janë të përsosura për ecje malore dhe gjithashtu për shëtitje me biçikletë.

Terrene për lojëra

Terrenet e lojërave të ofruara nga kepi i Rodonit janë ëndrra e çdo fëmije për të kaluar kohën e lirë.

Na dërgoni informatat tuaja,
më pas ne do të ju kontaktojmë.

Dëshironi
të dini
më shumë?

logo_footer

abonohu për njoftimet e fundit

na ndiqni në

ku ndodhemi

shiko në hartë

© 2019 CAPE OF RODON. TË GJITHA TË DREJTAT E REZERVUARA.

Start typing and press Enter to search

× How can I help you?