Villa Green Canyon

Shtëpia e re e ëndrrave tuaja!

Dy volumet e Green Canyon ndahen nga një ‘kanion’ me gjelbërim të varur i cili reflekton në ujin e pishinës së vendosur në mes të këtyre volumeve dhe pritet me horizontin në thellësi të bahçës.  Në dy krahët e vilave Green Canyon është krijuar një vegjetacion i lartë me disa kate. Ambientet e brendshme të vilës kanë pamje të vazhduar të gjithë peizazhit të Kepit dhe bregdetit që e lag zonën.

EKSTERIER

INTERIER

PLANIMETRI

natyrë

pishina.
male.

Zona për sgarë

Villa ka kopsht të përsosur për familjet që do të vijnë së bashku për mish në sgarë.

Lëdina për piknik

Lëdina perfekte për një piknik të mirë me të dashurit tuaj, në natyrën e bukur të Kepit.

Shtegu për biçikleta

Kodrat e rrumbullakëta, janë të përsosura për ecje malore dhe gjithashtu për shëtitje me biçikletë.

Terrene për lojëra

Terrenet e lojërave të ofruara nga kepi i Rodonit janë ëndrra e çdo fëmije për të kaluar kohën e lirë.

Dëshironi të dini
më shumë?

Na shkruani,
ne do të ju kontaktojmë.

logo_footer

abonohu për njoftimet e fundit

na ndiqni në

ku ndodhemi ne

shiko në hartë

© 2018 CAPE OF RODON. TË GJITHA TË DREJTAT E REZERVUARA.

Start typing and press Enter to search

× How can I help you?