Villa
Stairs

Shtëpia e re e ëndrrave tuaja!

Stairs Villa ju kthen në kohë, sikur për të ju rrëfyer mistikën e historisë së Kepit të Rodonit. Pishina me ujë të detit, ju ballafaqon me pamjen hynore të Adriatkiut,  nën freskinë e bimëve të oborrit tuaj. Çdo hap përgjatë shkallëve të drurit të Stairs Villa, ju afron më shumë drejt tempullit tuaj të jashtëzakonshëm – ku mund të jetësoni pushimin tuaj të ëndërrave, jashtë të zakonshmes.

EKSTERIER

INTERIER

PLANIMETRI

natyrë

pishina.
male.

Zona për sgarë

Villa ka kopsht të përsosur për familjet që do të vijnë së bashku për mish në sgarë.

Lëdina për piknik

Lëdina perfekte për një piknik të mirë me të dashurit tuaj, në natyrën e bukur të Kepit.

Shtegu për biçikleta

Kodrat e rrumbullakëta janë të përsosura për ecje malore dhe gjithashtu për shëtitje me biçikletë.

Terrene për lojëra

Terrenet e lojërave të ofruara nga kepi i Rodonit janë ëndrra e çdo familje për të kaluar kohën e lirë.

Na shkruani,
ne do të ju kontaktojmë.

Dëshironi
të dini
më shumë?

logo_footer

abonohu për njoftimet e fundit

na ndiqni në

ku ndodhemi ne

shiko në hartë

© 2018 CAPE OF RODON. TË GJITHA TË DREJTAT E REZERVUARA.

Start typing and press Enter to search

× How can I help you?